Здравеите колеги, имам алфа 146 1.7 16В. Колата притриса при потегляне, но не всеки път. Изчетох доста теми и не намерих отговор. Съединителя е сменян преди около 30 000 км., вилката и чопа който я фиксира изглеждаха наред тогава. Интересува ме какво да гледам на самата вилка, какво и се износва, прочетох че се наваряват - къде във варна могата да я оправят.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Вилка или съединител
Collapse
X
-
има една ос в средата на вилката която е към кутията. тя се износва. възможно е самата вилка да се изметне, но ако проблема се е появил след смяна на съединителя е възможно да е нещо с аксиалния лагер. по принцип проблем с вилката води до недостатъчно отделяне на съединителя и проблем с включването на скоростите.точка
-
вероятността да си купиш части и те да са минали през еврото е много голяма. повечето магазини от там се снабдяват. във варна има добри сервизи, но пиши в раздела за 33. там със сигурност ще те ориентират. отделно части можеш да си поръчаш по интернет, дори мога да ти препоръчам човек който дава 20% отстъпка.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от Raiko0 Покажи съобщениеАз имам същия проблем както колегата както го е описал и резултатът е Маховик ;(166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
Comment